Asukasasiamies 2020-03-04T20:46:18+00:00

Tarjoan myös asukasasiamiespalvelua taloyhtiöille, isännöitsijöille ja rakennusliikkeille.  Yhtälailla palvelun voi tilata myös yksittäinen asukas omaan asuntoonsa tai asuntosijoittaja sijoitusasuntonsa ”edunvalvojaksi” remonttien yhteydessä.

Asukasasiamies toimii asukkaiden apuna ja asukkaiden ja urakoitsijan välisenä ”tulkkina” taloyhtiöiden vaativien remonttien yhteydessä.  Rakennusliikkeille voin toimia apuna tiedotuksesssa ja huoneistokohtaisten tietojen keräämisessä. Kysy lisää palvelusta.

Löysitkö kivan asunnon ostettavaksi, mutta se kaipaisi remonttia tai haluaisitko tehdä nykyisessä kodissasi jotain remonttia? Mistä remontin kanssa lähtisi liikkeelle: keneen ottaa yhteyttä, kuka tekee minkäkin osion remontista, mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon jne. Ja ennen kaikkea, mistä aika remontin vetämiseen?!

Tässä minä voin olla avuksi. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi remontin suhteen. ja käydään lävitse minkälaisia toimenpiteitä mikin muutos edellytttää. Tämän jälkeen kasaan tarvittavat tekijät suorittamaan remontin mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Kerron mielellläni lisää, jos mielenkiintosi heräsi.

Palokunnankatu 6
13100 HÄMEENLINNA

Olen tavattavissa toimistolla sopimuksesta.

Otathan yhteyttä!

Puh. 0400 517521

Susanna Lohjelm

susanna.lohjelm@kotitalolkv.fi