VUOKRATAAN: Varasto- ja toimisto_/näyttelytilaa Hämeenlinnan Moreenista

Varasto-/toimisto-/näyttelytilaa Moreenin alueelta Hämeeeenlinnasta. Vuokrattavat tilat ovat kahdessa kerroksessa ja ovat koko kiinteistöstä n. 40%. Toisen kerroksen toimisto-ja näyttelytilat muodostuvat kahdesta,180m2 ja 154m2, erillisestä osasta, joista toisessa on wc.t ja minikeittiö ja toisessa wc.t sekä varaus keittiötiloille. Tänne saa mukavasti avokonttoria ja näyttelytilaa. Toinen osa on toiminut myös varastotilana. Pohjakerroksessa ovat varastotilat: n. 405 m2 9 metriä korkeaa ja n. 366 m2 5 metriä korkeaa tilaa.

Tiloissa toimivalta yritykseltä on mahdollista ostaa logistiikkapalvelut sekä vuokrata/ostaa varastohyllyt, jotka näkyvät kuvissa. Näin toiminnan aloitus saadaan helposti ja nopeasti käynnistettyä.

Vuokrattava kohde sijaitsee Hämeenlinnan keskustasta noin 5 kilometrin päässä etelään Moreenin yritysalueella, Helsinki-Tampere-moottoritien ja Lahti-Turku-tien lähellä, vanhan 3-tien, tie nro 130 tuntumassa. Moreenin alue on 2000-luvulla aikana kehittynyt merkittäväksi teollisuus- ja työpaikka-alueeksi ja logistiseksi keskittymäksi. Moottoritien (VT 3) liittymä on noin 2,5 kilometrin päässä kohteesta. Logistisesti kohde sijaitsee helposti saavutettavassa paikassa. Lähiympäristössä on varasto- ja logistiikkapalveluiden- sekä teollisuustiloja.

Vuokra: 6€/m2/kk + vesi-&sähkövastike (alv0%) tai sopimuksen mukaan.

Perustiedot

Sijainti: Orsitie 9, 13430 Hämeenlinna
Kerros:  Tilat kahdessa kerroksessa
Pinta-ala:  n. 1139 m²
Kokoonpano:
Vuokra/kk:  6€/m2/kk + vesi-&sähkövastike (alv0%) tai sopimuksen mukaan
Vesi:
Vakuus: min. 3kk:n vuokra
Vuokra-aika:
Sähkömaksu:
Vapautuu:  Heti vapaa
Kunto:   Hyvä
2019-10-07T20:52:40+00:00