top of page

Asiakaskokemuksia

Asiakkaan tyytyväisyys on minulle kunnia-asia.

Katri Selin-Nurmi

Katri Selin-Nurmi

Pidän asuntosijoittamista hyvänä sijoitusmuotona, mutta työni yrittäjänä vie ison osan ajastani, joten mielelläni ulkoistan vuokrauksen asiantuntijalle. Susannan työssä arvostan jämäkkyyttä, vahvaa ammattitaitoa, ihmistuntemusta vuokralaista valitessa sekä hienotunteisuutta. Pitkän yrittäjäuran omaavana, Susannan on myös helppo ymmärtää omat palvelutarpeeni. Homma toimii sujuvasti ja voin muotoilla palvelun kulloisenkin tarpeeni mukaan!

Jouko Rouhento

Jouko Rouhento

Aloitimme Susannan kanssa yhteistyön sijoitusasuntojeni vuokrauksella. Pikkuhiljaa Susanna alkoi hoitamaan myös vuokravalvonnan, huoneistojen vaatimat remontit sekä päivittäisen asioinnin vuokralaisten kanssa. Koska itse olen usein ollut ison osan vuodesta ulkomailla, on tämä käytäntö ollut loistava. Nykyään Susanna hoitaa kaikki sijoitusasuntoihini ja liiketiloihin liittyvät asiat - olin sitten Suomessa tai matkoilla. Saan haluamani raportoinnin sopimamme käytännön mukaan. Oman ikääntymiseni myötä, kokonaisvaltainen palvelu on ollut hyvä ratkaisu. Olen antanut ohjeeksi, että hoida kuin hoitaisit omia tilojasi. Luotan Susannan toimintaan täysin.

Matti Naapuri

Matti Naapuri

Olen ollut asuntosijoittaja 14 vuotta ja aina vuokrannut asunnot itse säästääkseni rahaa.

 

Vuokralaisten tiivis vaihtuminen ja erilaiset ongelmat alkoivat tuottaa liikaa työtä ja rahanmenoa. Päätin kääntyä tuntemani Susanna Lohjelmin puoleen, kun kuulin, että hän on ammattilainen vuokrauksessa.

 

Susannan myötä ogelmat ovat käytännössä poistuneet, koska hän on ammattilainen vuokralaisen valinnassa. Vuokralaiset pysyvät pitkään eivätkä tuota ongelmia. Susanna hoitaa vuokrausprosessin varmasti ja tarkasti. Kun vuokrausprosessi tehdään alusta asti hyvin, ongelmia ei synny tulevaisuudesakaan.

 

Susanna säästää aikaa ja rahaa vuokranantajalta.

bottom of page