top of page

Palvelut

Koti & Talo LKV Susanna Lohjelm

Tarjoan palveluitani asuntosijoittamisen ja asunnon omistamisen tarpeisiin. Yli 30 vuoden kokemus asuntosijoittamisesta, rakentamisen ja rakennuttamisen projekteista sekä kiinteistöomistamisen alalta on kartuttanut ammattitaitoni ja laajan tietämykseni siitä, mitä kannattaa tehdä. Reipas luonteeni puolestaan antaa valmiudet toimia ripeästi ja pelkäämättömästi.

 

Kun tuntee kokonaisuuden, tietää, mitkä seikat vaativat huomiota. Samoin osaa kysyä juuri ne oikeat kysymykset kulloisenkin tilaajan vinkkelistä. 

Rakennuttaja-asiamiehen palvelut

Rakennuttaja-asiamies kuulostaa sanana hiukan jäykältä, mutta se on tarpeeksi kattava ja laaja-alainen. Hyvä rakennuttaja-asiamies tai joskus käytetty asukas-asiamies näet toimii asukkaan, urakoitsijan ja isännöitsijän yhdyshenkilönä remonteissa tai uudisrakentamisessa.

Vuokravälitys

Minulla on LKV-tutkinto.  Pitkä kokemus ja hyvä paikallistuntemus sekä laaja kontaktiverkosto tekevät sen, että pystyn asiantuntevasti välittämään niin asuntoja kuin yritystilojakin.

Sijoitusasuntojen hallinnointipalvelu

Asunto- ja kiinteistösijoitus on monelle tapa kasvattaa ja pitää yllä varallisuutta. Omistamiseen liittyy kuitenkin melkoinen määrä vastuita. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis luopumaan näistä tehtävistä, anna ne minun hoidettavakseni. 

bottom of page